U bent hier

Home » Editie 2011

Iris RITS / De gezinsbond

Man, man, man! Eindelijk nog eens een vrouwelijke kandidaat.

Achter het juiste woord zoeken hoort nu éénmaal bij haar job als verslaggeefster, maar daar mag ze, als de seconden lopen, niet te veel tijd voor nemen. Op school deelt zij de punten uit, maar tussen kerst en nieuw zit ze zelf even terug op de bank.
Iris speelt voor de Gezinsbond van Rijmenam en die zullen haar ongetwijfeld massaal steunen.

Jo Verschueren / Ouderraad Knipoog

Werken, ondertussen blijven verbouwen en daarenboven nog studeren voor 'De Slimste Rijmenammer 2011', het zijn drukke tijden voor Jo Verschueren.
De ouderraad van onze basisschool stuurt hem de arena in. Van het zwarte drankje weet hij alles, maar voor ons blijft het koffiedik kijken of dit al dan niet voldoende is om tot de finale door te stoten. Als hij wint, mag hij alvast een bank vooruit en krijgt hij een kus van de juffrouwen!

Gerrit Maudens / VCR

Meerdaagse wandeltochten zijn een kolfje naar zijn hand en misschien is dat wel een voorteken dat we hem dag op dag zien terugkomen op het speelveld van de quizzers. De Argentijnse tango heeft weinig geheimen voor hem en van voetbal weet hij alles.
Binnenkort weten we of de tactische aanpak van de trainer ook werkt op de kandidatenbank van 'De Slimste Rijmenammer 2011'.

Jozefien Feyaerts / MOL

Wat hebben Fats Domino en The Scorpions met elkaar gemeen? Inderdaad: ze zongen beiden hun versie van 'Hello Jozefien' de hitlijsten in.
Dat deze moedige muzieklerares hoog gaat scoren in de Top-10 van de 'De Slimste Rijmenammer 2011' weten we nog niet, maar als ex-chiroleidster zal ze haar achterban zonder problemen weten te mobiliseren. We zijn er nu al van overtuigd dat ze haar mannetje gaat staan.

Rudy Aerts / De jonge bakkers

'Een mens leeft niet van brood alleen' en 'het beste brood legt men voor het venster'. Die spreekwoorden kennen De Jonge Bakkers maar al te goed en daarom sturen ze met Rudy Aerts, hun co-pain naar de eerste editie van 'De Slimste Rijmenammer'.

Aandachtige volgers van de deelnemerslijst weten ondertussen dat zoon Dries vader Rudy naar de kroon zal proberen te steken. Zij die denken dat het broodje van deze bourgondiër dus al gebakken is, hebben het mis. Maar wint hij niet, dan blijft het misschien toch in de familie.

Walter Hendrickx / TC Kiksham

Tennisclub Kiksham stuurt Walter naar de match tussen de Rijmenamse verenigingen. Tussen kerst en nieuw ruilt hij het tennisplein voor het podium. Niet om luidkeels Vlaamse schlagers te zingen maar wel om er seconden te scoren. Als ex-topschutter van VCR is hij het gewoon om punten te maken, dus hopen we maar dat hij hier de bal niet mis slaat.

Erling VAN ROY / KWB Rijmenam

De penningmeester van de KWB Bonheiden-Rijmenam heeft zijn stoute (stap)schoenen aangetrokken en zal de eer van zijn vereniging verdedigen tijdens de eerste editie van 'De Slimste Rijmenammer'.

Als gewezen bankier zal hij zich op de 'bank van de kandidaten' misschien wel thuis voelen. Of is hij meer op zoek naar een sofa zoals bij de psycholoog? Winnen klinkt hem als muziek in de oren, zo niet neemt hij het allemaal zeker filosofisch op...

Luc BILLENS / Fietsers

Lucky, Loeki, Billy, Stekske en Kevin! Het zou het antwoord kunnen zijn op de vraag 'Geef 5 bijnamen van Luc Billen', maar dat is het niet. Het zijn gewoon enkele van de roepnamen waarmee Luc bij zijn fietsmakkers van de gezinsbond bekend is.

Als fietser vertrekt hij meestal rustig, zonder zich te forceren en met de nodige humor. Toch mist hij zelden de (klim)finale. Gaat hij deze tactiek ook tijdens de quiz toepassen of gooit hij het dan over een andere boeg?

Dries AERTS / Chirojongens

Dries speelt voor de Chiro(jongens) Sint Elooi Rijmenam.

Als student marketing weet hij als geen ander de nieuwe media zoals Facebook en Twitter te bespelen en zo kan hij waarschijnlijk pakken supporters mobiliseren. De vragen oplossen zal hij echter alleen moeten doen en zelfs zonder hulp van het internet. Als ex voetballer zal dat hem waarschijnlijk niet beletten om toch nog scoren.

Jens PAUWELS / VOLL

Jeugdbeweging, opleiding van jeugdmonitoren, spelletjes uitvinden, animatie, ... het zit hem allemaal in het bloed. Niet verwonderlijk dat hij als VOLL-begeleider van de groep 'De 12 apostelen' samen met 16 jongeren en 10 begeleiders op stap gaat naar hun vormsel. Hij vertegenwoordigt deze groep tijdens de zoektocht naar 'De Slimste Rijmenammer 2011'.

Ook sportief zit hij niet stil. Als look-a-like van Vincent Kompany voetbalt hij bij de 'De Strakke Rakkers'. Tot nu toe nog niet zo bekend, al zal daar na kerstmis zeker verandering in komen!

Sponsors

Facebook

Gebruikerslogin

Common sense in matters medical is rare, and is usually in inverse https://www.levitradosageus24.com/ viagra super active online ohio ratio to the degree of education.