U bent hier

Home

Deelnemers 2012

Sander Van Dijcke / ZVC Rijmenam

Met Sander Van Dijcke is de kandidatenlijst 2012 compleet.  Sander zal voor één keer niet sjotten in de zaal maar wel quizzen.  Hij speelt voor zaalvoetbalclub Rijmenam en zal, zoals gewoonlijk, zijn beste beentje voorzetten. 

Als Internet marketeer zal het hem geen moeite kosten om het publiek op zijn hand te krijgen maar of dat voldoende is om genoeg (doel)punten te scoren valt nog af te wachten. 

Welkom bij De Slimste Rijmenammer 2012

Rita Geens / Gezinsbond

De fietssters van de Gezinsbond Rijmenam verschijnen met Rita Geens aan de start van 'De Slimste Rijmenammer 2012'.

De fiets gaat een week aan de haak en rustig genieten van de natuur zal er in de laatste week van het jaar niet in zitten.  Deze vrolijke lerares zal haar uiterste best doen om als beste van de klas uit de quizcompetitie te komen. Als tuinierster kan ze zeker haar eigen boontjes doppen en misschien slaagt ze er zelfs in om de tegenstanders om de tuin te leiden.

Bruno Trogh / De Vrienden van VCR

Voor de Vrienden van VCR verschijnt Bruno Trogh aan de aftrap. 

Meestal staat hij als supporter aan de zijlijn, maar deze keer zullen de fans hém steunen terwijl hij voor de Vrienden probeert te scoren.  

Als onderwijzer zal hij ongetwijfeld zijn mannetje kunnen staan en als tennisser beseft hij dat hij de bal deze keer niet mag misslaan.  Gelukkig weet deze mentor en ervaren reiziger ook als geen ander dat de tocht soms leuker is dan de bestemming.  We wensen hem alle succes toe en hopen dat hij niet van een kale reis terug komt.

Pia Gullentops / WTC De Wandelaars

Normaal zit ze in de volgwagen maar tussen kerst en nieuw is Pia Gullentops de kopman van de Rijmenamse wielertoeristenclub De Wandelaars. 

Voor één keer blijven de A, B en C ploeg samen om massaal te supporteren voor hun kokende kampeerster.

Trekt ze van in het begin alleen in de aanval of kruipt ze rustig in het wiel van de concurrentie om hen, in de finale, genadeloos uit het wiel te sprinten?  

Mia Van Dessel / 11.11.11

Hoera, hoera, 11 keer hoera voor Mia Van Dessel.  Zo'n naam mocht volgens de locale 11.11.11 afdeling niet ontbreken op de affiche van De Slimste Rijmenammer 2012.

 

Volgens Gorky heeft Mia het licht gezien en zegt ze 'niemand gaat verliezen'.  Uiteraard kan er maar één de slimste worden en misschien is dat deze quizzende huisvrouw. Door van deur tot deur te lopen heeft Rijmenam voor haar geen geheimen meer, maar of ze als naaister ook geknipt is voor de titel zullen we pas binnenkort weten.

Daan Versonnen / De Jonge Brouwers

De Jonge Brouwers zetten met Daan Versonnen extra druk op de quizketel. 

Hun secretaris staat meestal aan het bord maar moet voor één keer terug op de bank. Niet de bank van de meerderheid, noch die van de oppositie, maar wel die van De Slimste Rijmenammer 2012. 
Weet hij als wetenschapper echt alles of gaat hij zijn politiek talent gebruiken om er zich uit te praten?

Jan Wauters / De Jonge Bakkers

Na de vorige editie hebben de Jonge Bakkers de smaak te pakken en daarom sturen ze Jan Wauters de ring in.

De jongeren leren bouwen doet hij al jaren.  Gaat hij ze nu ook leren quizzen of wordt het onderweg puin ruimen?  Als hij op zijn eigen manier rustig naar de finale wandelt is hij een echte bolleboos en dan hebben we voortaan onze eigen Rijmenamse Boer, Bakker, Bolletje...

Nele Ribbens / MOL

De 'Meisjes Oud Leiding' (MOL) stuurt Nele Ribbens het quizpodium op.  

Of dat pedagogisch verantwoord is, valt af te wachten maar als geschiedkundige zou ze zelf toch maar wat graag in de analen van ons dorp verschijnen.  

Hopelijk lukt dat want anders zal deze sympathieke klasbegeleider zelf wat bezinning kunnen gebruiken.

Bob Ysenbaardt / Chiro jongens

Bob heeft als Chiro kandidaat geen makkelijke taak om Dries op te volgen, maar als competitieve student geneeskunde kan dat geen probleem zijn.  

Balgerie zou een ramp zijn en doping is niet toegelaten.  Studeren is dus de boodschap.  Niet alleen chemie en anatomie, maar deze keer ook de cursussen Story en Joepie. 

Jessy GENOUW / MTC The Walkers

De eerste kandidaat voor de Slimste Rijmenammer editie 2012 is gekend!

Jessy Genouw heeft deze operatie met een militaire precisie voorbereid en is samen met MTC The Walkers één van de 10 starters.  

Haalt hij ook zonder Harley vlot de finish of maakt hij na de Brugse metten ook kennis met de Rijmenamse korte metten?

Sponsors

Facebook

Gebruikerslogin

Common sense in matters medical is rare, and is usually in inverse https://www.levitradosageus24.com/ viagra super active online ohio ratio to the degree of education.