U bent hier

Home » 2015

Deelnemers

Joachim Wuytens - Chirojongens Rijmenam

Opnieuw betreedt een schattig blondje de ring. Joachim Wuytens, de viking van de Rijmenamse Chirojongens kruist de degens met Margo. Jongens versus meisjes, het belooft een memorabele strijd te worden.

Joachim is een levensgenieter. Eén en al charme, maar ook een durver die gaat voor winst en eer. Hij studeert orthopedische technologie. Een stoere viking dus die bereid is om te vechten, maar die zijn slachtoffers wel voorziet van een bandage of prothese. Denk Dries, Joachim!

Linda De Vroe - Culinair Genootschap Rijmenam

Jabbedabbedoe, maak plaats voor Linda Devroe.

Linda verdedigt de eer van het Culinair Genootschap Rijmenam. Zij verlaat het Aerts Paradijs en stapt met het mes tussen de tanden de ring in. Als moeder van de eerste slimste en vrouw van een bijna-slimste heeft zij haar strepen al verdiend. Winnen is plezant en meedoen ook, maar haar kroost met haar deelname verrassen, vindt ze nog het geestigst.

Ann Cornelis - RijmRock

Rock rijmt. Rijm rockt? Toch als de slimmeriken van vzw Rijmrock Ann Cornelis inzetten als mascotte. Deze muziekfanate houdt van stevige muziek maar ziet ook poëzie in architectuur.

Is Ann degene die thuis de kranten leest en zich door deze quiz heen racet? Blijft lieve Ann toch wat bedeesd of ontpopt ze zich tot podiumbeest. De commentaar van de jury is wat ze 't meeste vreest. Al is schoonvader Jaak altijd al een fan geweest.

Peter Bossuyt - Ouderraad Knipoog

Van "is er een dokter in de zaal?" naar "is er een specialist op het podium?", van een upgrade gesproken! Hij heeft er even mee in zijn maag gezeten, maar het verder niet aan zijn hart laten komen. Peter heeft resoluut gekozen om de eer van de Ouderraad van Basisschool De Knipoog met hand en tand te verdedigen.

De man gaat ook de Rijmenamse geschiedenis in als verfraaier van het Rijmenamse dorpsbeeld en heeft al een erelint als Buur van Marcella, toch wil hij het lintje van Slimste Rijmenammer erbij. Hopelijk is het lot hem goedgezind. Veel succes!

Bart Wellens - TC Kiksham

Bart Wellens laat als afgevaardigde van TC Kiksham de gravel voor wat het is en neemt plaats in de rode zetels.

Was zijn kandidatuur het resultaat van één of ander bier-experiment bij AB Inbev of beschikt hij over de juiste reflexen om ook hier vlot enkele punten te scoren? Is zijn conditie op peil door het vele mountainbiken op zondag of gaat het met hem in het spel snel bergafwaarts?

Marc Andries - Vrienden van VCR

De vrienden van VCR sturen met Marc Andries één van hun loyaalste leden het strijdgewoel in.

Maar is Marc de grijze ook Marc de wijze? Zijn c.v. doet vermoeden van wel, al ziet hij ze ook wel eens vliegen. Het overkomt deze global account director gelukkig alleen in Noorwegen, waar hij maar al te graag naartoe trekt om te gaan vliegvissen. Dichter bij huis is hij een fervent fietser, verzot op skiën en vooral bezig met overal een handje te helpen.

Zijn haren zijn zilver, zijn daden van goud. Maar maakt de Clark Kent van Rijmenam, het als superman ook waar in het spel?

Katrien Luyts - Garen Naaien

Ho ho ho! Een nieuw gezicht! Een nieuwe vereniging!

Katrien Luyts speelt voor het naaiclubje "Garen Naaien". Kenmerkend voor deze Rijmenamse zijn haar luide lach en creativiteit. Ze houdt van wandelen en muziek. Professioneel werkt ze ook van naald tot draad als analytisch onderzoeker bij Genzyme.

Troeven zat om het ver te schoppen in het spel, het komt er op aan om geen steken te laten vallen. Kantjeboord is geen optie, je tegenstanders kunnen stikken. Katrien, kom van tussen je bobijntjes en grijp dat lint.

Tom Borgermans - Rijmenam Explosief

Tom Borgermans doet een gooi naar de titel en verdedigt de kleuren van de Rijmenamse Middenstandsvereniging Explosief. Flegmatische Tom laat niet in zijn kaarten kijken, maar wie een jaar overleeft met vier kinderen en een veelvoud aan muizen op een krap appartement, moet wel over stalen zenuwen beschikken.

Ward Op de Beeck - MTC The Walkers

Ward Op de Beeck, of 'Wardje' voor de vrienden neemt enthousiast plaats in de zetel om de eer van MTC The Walkers te verdedigen.

Iedereen kent hem als een joviale Duvel-doet-al die zowel de stoere motards helpt als de kleine toekomstige duiveltjes bij VCR. Als logistiek manager is hij een en ander gewoon, het zal hem dus geen moeite kosten om zijn talrijke supporters te mobiliseren.

Margo Van Wambeke - Chiromeisjes Rijmenam

Meet Margo Van Wambeke. "All that and brains too" zou de slagzin van de Rijmenamse Chiromeisjes kunnen zijn, maar ze houden het dit jaar bij het meer bescheiden "Geef kleur".

Margo is de eerste van de bende die echt kleur bekent. Nooit eerder betrad een actief Rijmenams chiromeisje de arena. Eindelijk een chirochick met lef! Chiro Rijmenam haalt een prijsbeest van stal, want ze is bekend om haar spontaniteit en eerlijkheid, en sociaal bewogen is deze gazelle ook al. Komaan Margo!

Sponsors

Facebook

Gebruikerslogin

Common sense in matters medical is rare, and is usually in inverse https://www.levitradosageus24.com/ viagra super active online ohio ratio to the degree of education.