U bent hier

Home

2015

Kinu

Joachim Wuytens - Chirojongens Rijmenam

Opnieuw betreedt een schattig blondje de ring. Joachim Wuytens, de viking van de Rijmenamse Chirojongens kruist de degens met Margo. Jongens versus meisjes, het belooft een memorabele strijd te worden.

Joachim is een levensgenieter. Eén en al charme, maar ook een durver die gaat voor winst en eer. Hij studeert orthopedische technologie. Een stoere viking dus die bereid is om te vechten, maar die zijn slachtoffers wel voorziet van een bandage of prothese. Denk Dries, Joachim!

Linda De Vroe - Culinair Genootschap Rijmenam

Jabbedabbedoe, maak plaats voor Linda Devroe.

Linda verdedigt de eer van het Culinair Genootschap Rijmenam. Zij verlaat het Aerts Paradijs en stapt met het mes tussen de tanden de ring in. Als moeder van de eerste slimste en vrouw van een bijna-slimste heeft zij haar strepen al verdiend. Winnen is plezant en meedoen ook, maar haar kroost met haar deelname verrassen, vindt ze nog het geestigst.

Ann Cornelis - RijmRock

Rock rijmt. Rijm rockt? Toch als de slimmeriken van vzw Rijmrock Ann Cornelis inzetten als mascotte. Deze muziekfanate houdt van stevige muziek maar ziet ook poëzie in architectuur.

Is Ann degene die thuis de kranten leest en zich door deze quiz heen racet? Blijft lieve Ann toch wat bedeesd of ontpopt ze zich tot podiumbeest. De commentaar van de jury is wat ze 't meeste vreest. Al is schoonvader Jaak altijd al een fan geweest.

Pagina's

Sponsors

Facebook

Gebruikerslogin

Common sense in matters medical is rare, and is usually in inverse https://www.levitradosageus24.com/ viagra super active online ohio ratio to the degree of education.